Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش فارس گفت:امسال امتیاز ۲۵ مدرسه نمونه دولتی و مدرسه تیزهوشان به دلیل نداشتن پشتوانه علمی لغو شد.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از شیراز، در چند سال اخیر مدارس خاصی با عناوینی چون تیزهوشان و استعدادهای درخشان در استان فارس رشد قارچ گونه‌ای داشته و همین موضوع سببشده است که تمایل ورود به این مدارس در بین والدین و دانش‌آموزان دو چندان شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در حالی که همواره تردیدهایی در مورد تفاوت کیفی آموزش در این مدارس وجود دارد وبرخی از کارشناسان جداکردن دانش‌آموزان نخبه را زیان‌آور و غیرکارشناسی می‌دانند.

ناصر قجری، معاون آموزش متوسطه اداره کل آموزش و پرورش فارس در این باره در گفت‌وگو با تسنیم اظهار داشت:با طرح هدایت تحصیلی و لغو امتیاز مدارس نمونه دولتیمانع رواج این نوع القاب و جداسازی دانش‌آموزان شدیم.

وی با بیان اینکهامسال امتیاز 25 مدرسه نمونه دولتی و مدرسه تیزهوشان به دلیل نداشتن پشتوانه علمی لغو شد، گفت: 2 مدرسه تیزهوشان در شیراز و مابقی این مدارس در سطح فارس لغو امتیاز شده‌اند و با چنین اقدام‌هایی عدالت آموزشی در تمامی مدارس اجرا می‌شود.

به عقیده قجریباید عدالت آموزشی در زمینه فعالیت آموزگار سخت‌کوش و دانش‌آموز خلاقدر تمامی مراکز آموزشی برقرار شود تا به کیفیت آموزشی استان لطمه‌ای وارد نشود وفضای آموزشی باید شرایط شکوفایی و رشد دانش‌آموزان را افزایش دهد.

ویبا تاکید بر این‌که در شرایط کنونیمهم‌ترین دغدغه مسئولان آموزش و پرورش موضوعارتقای سطح آموزشی است بیان کرد:با توجه به تعدد مراکز مختلف آموزشیاز هر 100 دانش‌آموز استان 12 نفر در مدارس دولتی و مابقی در مدارس غیردولتی تحصیل می‌کنند.

معاون آموزش متوسطه آموزش و پرورش فارس با بیاناین‌که ساخت و سازهای شهری در نوع ثبت نام و انتخاب اولیا تاثیرگذار است افزود: به همین دلیل هرساله تعدادی از اولیا برای ثبت نام فرزندانشان با محدودیت ثبت نام مواجه می‌شوند.

قجری عنوان کرد: بر اساس آمارهای رسمی تنها 10 درصد از والدین دانش‌آموزان برای ثبت نام با مشکل مواجه می‌شوند و این مشکل در پایه‌های اول، هفتم و دهم به چشم می‌خورد.

معاون آموزش متوسطه با اعلام این‌که از دیگر اقدامات این سازمان، فراهم سازی بسترهای متنوع آموزشی برای هدایت کردن دانش‌آموزان به رشته‌های تحصیلی است گفت: برابر برنامه پنجم توسعه باید 46 درصد از دانش‌آموزان در پایه‌ دوم متوسطه به شاخه فنی و حرفه‌ای هدایت شوند، این در حالی است که در فارس فقط بیش از 5 درصد از آنان شاخه‌های فنی و حرفه‌ای را می‌شناسند.

قجری تصریح کرد: دانش‌آموزان و اولیا به انتخاب رشته‌های تجربی و پزشکی اصرار می‌کنند در حالی که زیر ساخت‌های توسعه و اشتغال این رشته‌ها چندان مهیا نیست و اعتمادی برای بازار کار جوانان در قطب پزشکی وجود ندارد.

وی با تاکید بر این‌که در فارس تمایل به رشته‌های فنی و حرفه‌ای بسیار کم است افزود: از هر 100 دانش‌آموز، 60 نفر رشته‌های تجربی را انتخاب می‌کنند تا بتوانند در رشته‌های پزشکی، داروسازی و دیگر زیر شاخه‌های پزشکی ادامه تحصیل بدهند،این موضوع نشان می‌دهد در10 سال آینده افزایش بیکاری در بین فارغ‌التحصیلان رشته‌های تجربی به یک معضل تبدیل می‌شود.

قجری اظهار داشت: هر ساله از هر 600 هزار داوطلب تنها شش هزار نفر آنان موفق می‌شوند صندلی‌های دانشکده‌های پزشکی را تصرف کنند این در حالی است که شانس هر داوطلب فقط یک درصد است.این درصد در رشته تجربی به گونه‌ای است که از هر 100 نفر داوطلب، 22 نفر می‌توانند در دانشگاه دولتی تحصیل داشته باشند.

معاون آموزش متوسطه با تاکید براینکه ضروری است خانواده‌ها هدایت تحصیلی را جدی بگیرند گفت: خانواده‌ها باید با پرهیز از هرگونه نگاه غیرکارشناسانه فرزندان خود را به رشته‌هاییکه پتانسیلتحصیل در آن را دارند، راهنمایی کنند.

قجری بیان کرد: دانش‌آموزان استان فارس به واسطه اجرا و ارتقا طرح پوشش تحصیلی در فارس سهم 96 درصدی را کسب کرده در حالی که میانگین کشوری 92درصد اعلام شده این در حالی است که در چهار سال اخیر استان فارس از رتبه قابل توجهی برخوردار نبود.

انتهای پیام/

R41382/P1336/S6,61/CT1

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۰۸۳۷۰۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امتحانات نهایی دانش آموزان عشایری متوسطه در سه مدرسه برگزارمی شود

به گزارش خبرنگار مهر، علی رحیمی انور ظهر یکشنبه در گفتگو با خبرنگاران افزود: امتحانات نهایی پایه متوسطه با پیگیری‌های صورت گرفته، در مدارس عشایری دخترانه سرآبتاوه، شهید اندرخور پوله و سیدالشهدای چهار تخته برگزار می‌شود.

وی بیان داشت: پایان سال تحصیلی مقطع متوسطه در مدارس امام محمد باقر موشمی، امام هادی برد پهن، نخبگان گنجه‌ای و امام علی پهون برگزار می‌شود.

رحیمی انور تصریح کرد: در گذشته، دانش آموزان پایه‌های دهم، یازدهم و دوازدهم کهگیلویه و بویراحمد باید کیلومترها راه سخت گذر را با خودرو یا موتور سیکلت برای شرکت در این آزمون پیمایش می‌کردند و برای ۱۲۰ دانش آموز در این چهار حوزه امتحانی، خطرات جاده‌ای وجود داشت و هزینه‌های زیادی برای طی کردن در مسیرهای سخت گذر به آنها تحمیل می‌شد.

کد خبر 6097087

دیگر خبرها

  • تجليل از معلمان بازنشسته و نمونه آموزش و پرورش کيش
  • واژه ای به نام سمپاد به گوشتان خورده است ..
  • امتحانات نهایی دانش آموزان عشایری متوسطه در سه مدرسه برگزارمی شود
  • برخورد قانونی با معلم بلاگرها در مدارس دولتی و غیردولتی
  • «شهریه» مدارس غیردولتی تا ۳۱ اردیبهشت تعیین می شود/ معلمان مدارس غیر دولتی بیمه کامل می‌شوند
  • تعیین «شهریه» مدارس غیردولتی تا ۳۱ اردیبهشت / معلمان مدارس غیر دولتی بیمه کامل می‌شوند
  • ضرورت توجه به مدرسه محوری در آموزش وپرورش
  • مدرسه باید واقعیت جامعه باشد/ ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود آموزش می‌دهند
  • آموزش رشته شنا به شش هزار و ۵۳۶ دانش‌آموز در چهارمحال و بختیاری
  • اجبار دانش‌آموز برای تهیه لباس فرم جدید ممنوع است